Verwarm de oven voor (200° C) en bekleed het cupcakeblik met vierkante stukjes bakpapier van 15 x 15 cm, zodat je straks makkelijk de muffins eruit kunt pakken. Druk er de stukjes bakpapier met een behulp van een glas in. Meng alle droge ingrediënten in een kom, dus de bloem, suiker, bakpoeder en zout. Meng dit kort door elkaar. Snijd elk blokje fudge in 3 stukjes, bewaar 8 stukjes voor bovenop. Doe dit bij de frambozen in een kommetje, voeg 1 eetlepel van de droge ingrediënten toe en hussel dit om. Meng in een andere kom alle vochtige ingrediënten. Giet dit in de kom met het bloem-suiker mengsel en mix dit tot een glad beslag. Dit gaat het makkelijkste met een mixer. Spatel vervolgens de stukjes fudge en frambozen door het beslag. Verdeel met 2 eetlepels het beslag over de acht stukken bakpapier in het cupcakeblik. Bak de muffins in ongeveer 25 minuten gaar, knapperig en lichtbruin. Laat ze tenminste 5 minuten in het blik afkoelen en versier ze met kleine blokjes fudge.