Hak de Lonka Soft Fudge Caramel in kleine stukjes. Smelt de helft van de zak Fudge au bain-marie met een scheutje melk. Dit betekent dat je een pannetje water aan de kook brengt en hier een kommetje op zet die hier precies in past. Laat iets afkoelen, maar niet te lang. Het mengsel wordt dik en stroperig. Klop de verse slagroom samen met de gecondenseerde melk luchtig en de helft van de stroperige Fudge Caramel. Klop net zolang totdat er strepen te zien zijn in het mengsel. Vul de bak met het ijs en verdeel hier bovenop de andere helft van de caramelsaus en stukjes fijngehakte Fudge. Zet één nacht in de viezer. Haal een halfuur voor serveren het ijs uit de vriezer, zodat je mooie bollen kunt scheppen. Schep 2 bolletjes ijs in de blender. Giet hier een scheutje melk bij en de dubbele espresso en mix het tot een glad geheel. Giet caramelsaus aan de binnenkant van je glas en schenk hierna de ijsmix in het glas. Maak het af met een toefje slagroom en voor de finishing touch: versier het met kleine fijngehakte blokjes Fudge Caramel.