Maak een samenhangend deeg van alle ingrediënten voor het deeg. Pak het deeg in huishoudfolie in, en laat het tenminste een half uur in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor (180 graden) en vet de vlaaivorm in. Voor de zekerheid kun je een rond stuk bakpapier op de bodem plaatsen, dan weet je zeker dat je de taart er straks makkelijk uitkrijgt. Maak van ongeveer 1/3 van het deeg een lange slang, druk deze tegen de geribbelde rand van de vlaaivorm. Rol de rest van het deeg uit voor de bodem. Je houdt vast een stukje deeg over, hiervan kun je mooie hartjes koekjes maken om straks mee te versieren. Deze bak je in ongeveer 8-10 minuten af op 180 graden. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem, leg er een stuk bakpapier en een steunvulling. Dat kunnen speciale porseleinen bakbonen zijn, maar ook prima rauwe droge bruine bonen. Zo voorkom je dat de bodem omhoogkomt tijdens het bakken. Bak de bodem met vulling 20 minuten, verwijder dan het bakpapier met de steunvulling en bak de taart nog maximaal 5 minuten af, zodat deze mooi bruin en knapperig wordt. Laat de bodem afkoelen. Hak voor de vulling de blokjes soft nougat met dark chocolate fijn. Klop de slagroom op in een beslagkom. Klop in een andere beslagkom de mascarpone los. Schep dan de slagroom bij de mascarpone en mix dit samen tot een stevige vulling. Spatel als laatste de stukjes nougat door de room. Verdeel de stracciatellaroom over de inmiddels afgekoelde bodem. En versier met dunne plakjes aardbeien, de hartenkoekjes en natuurlijk mooie plakjes nougat! Serveer de taart liefst zo snel mogelijk, dan is ‘ie nog lekker knapperig.